Musso

Musso

Απο το 1960…


Στις αρχές της δεκαετίας του '60, ο Piero Musso - ψυκτικός όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν - συνέλαβε σχεδόν τυχαία μια απολύτως επαναστατική ιδέα. Αποφάσισε να κατασκευάσει ένα μικρό παρασκευαστή παγωτού ειδικά για εστιατόρια και επιχειρήσεις που ήθελαν να κάνουν μικρές ποσότητες παγωτού χωρίς τεράστιες επενδύσεις σε υπερμεγέθη εξοπλισμό. Ολοκλήρωσε την ανάπτυξη και την κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας του, η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε κύρια επιχειρηματική του δραστηριότητα. Σχεδίασε μια γκάμα από μηχανές παγωτού μικρού οικιακού μεγέθους μέχρι και μηχανήματα για μικρά εστιατόρια. Συμμετέχοντας σε σημαντικές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, έκανε γνωστά τα μηχανήματά του από την Ευρώπη στην Αυστραλία και στα μέσα της δεκαετίας του 1990 προχώρησε στην απαιτητική αμερικανική αγορά.


... μέχρι σήμερα
Η διατλαντική επιτυχία μετέτρεψε το μικρό εργαστήριο σε βιοτεχνία και οι μηχανές του αναφέρθηκαν σε κορυφαίες διεθνείς δημοσιεύσεις των New York Times, των Financial Times και όχι μόνο.
Σήμερα την τρίτη χιλιετία, οι στόχοι είναι ακριβώς οι ίδιοι με τις πρώτες δεκαετίες του 1960:  η διατήρηση ισορροπίας μεταξύ της παραδοσιακής δεξιοτεχνίας που απαιτούν οι μηχανές και που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία - με όλη την προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρακτικότητα που συνεπάγεται - και της ανάπτυξης νέων αγορών και τεχνολογιών παραγωγής.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue we'll assume that you are understand this. Learn more
Accept